Spøken gikk ikke helt som planlagt for programleder Kristian Porsgaard Rosasco i det danske tv-programmet «Aftenshowet» i går.

I studioet diskuterte de en «alle barna»-vitsebok som nå er blitt forbudt på flere danske skolebiblioteker, kanskje med god grunn.

For da Rosasco skulle gjenfortelle en vits fra boka til gjestepanelet, ble han møtt av en vantro stillhet og følgende kommentar:

– Den var ikke sjov, og så gik du også over grænsen. Og specielt i «Aftenshowet». Hvad tænker du på?

Gi oss en pute, fort:

Reaksjonene har i etterkant vært svært delte. Selvfølgelig kom et påfølgende raseri fra seere, men andre valgte ifølge MX.dk å forsvare det på programmets Facebook-side:

– Hahahaha, tag en hver aften og skråt den latterlige puritanske ånd, der sniger sig ind overalt – God solid Dansk humor det er, hvad det er!!

Dette er ikke første gang i det siste at enkelte mener at DR tøyer strikken litt for langt.

De to programlederne Peter Falktoft og Esben Bjerre i det populære radioprogrammet «Monte Carlo» ble tidligere i høst møtt med mye kritikk etter sitt tv-show «Monte Carlo elsker jøderne», der mange mente at midtøstenkonflikten ble latterliggjort.

Og da programleder Thomas Blachman tidligere i år snakket med sine gjester om halveksistensielle ting i talkshowet «Blachman», ble det kalt «det mest sexistiske tv-programmet noensinne».

Det kan kanskje ha noe med å gjøre at samtalene fant sted foran en kliss naken, poserende dame?

Er jo noen her i Norge som har snust på grensen noen ganger. Hjelp oss gjerne med å trekke fram favorittene i kommentarfeltet under her, vi er hypp på å se noe skikkelig grums.

Samtidig elsker vi folk som strekker litt på grensene:

… samt de vaskeekte, søte tabbene: