Et av de morsomste klippene som finnes på YouTube er av Dan Børge Akerø som brekker seg over noe lokalt afrikansk brygg, opprinnelig innspilt til tv-aksjonen i 2008:

Tatovør Lars Vegas Christoffersen ved Angel of Pain på Greåker har ledd mye av klippet, og det har også vennene hans.

– Det hele startet vel med at en kompis viste meg videoen av Dan Børge som brekker seg på Youtube for en god stund siden. Jeg lo så jeg omtrent trodde jeg skulle dø da jeg så den, og selvfølgelig måtte jeg vise den til alle mine andre venner som ikke hadde sett den! Det ble en slager uansett hvor videoen ble vist, forteller Christoffersen til Filter.

– Og sånt kan raskt resultere i en tatovering, altså?

– Innad i min innerste sirkel av venner gikk den igjen hele tiden, og var like morsom hver gang. Vi endte opp med å bli fans av Dan Børge, rett og slett. Siden jeg er tatovør, sa en kompis i sommer at han bare måtte ha et portrett av Dan Børge. «Det skal jeg fikse», sa jeg, så fikk vi endelig gjort det i går!

– Jeg har faktisk en selvopplevd historie om en spysjuk Dan Børge. Jeg var tilstede da Henning Solberg kjørte en runde rundt Solberg-gården med Dan Børge i passasjersetet. Da de kom skrensende inn på tunet og filmteamet åpnet passasjerdøra, var det åpenbart at Dan Børge ikke hadde det helt godt. Solberg fikk pent rygge bilen ut og skrense inn igjen, så en oppfrisket Dan Børge fikk skride uaffisert ut av bilen foran kamera.

– Hahaha, så bra!

– Sånn så det ut på tv:

– Du har sikkert gjort andre interessante portrettatoveringer gjennom årene? Fortell!

– Ja, har forsåvidt det, har tatovert OnklP, Ryan Dunn, James Gandolfini og Al Pacino. Har tatovert Edward Saksehånd på meg selv også.

– En dame jeg kjenner har tatovert det hun mener er den hellige poptreenigheten på kroppen: Brian Wilson, Burt Bacharach og Todd Rundgren (to ganger Todd, faktisk). Hvilke to andre norske tv-personligheter i tillegg til Dan Børge ville utgjort en slik hjemlig tv-treenighet?

– Kanskje Ingrid Espelid Hovig og enten Tande P. eller Tore Strømøy?