Brennaktuell (bokstavelig talt) trailer denne torsdagen. Deler av media kan for tiden fortelle oss at det er (hjemmemekka) religionskritiske videosnutter (av varierende kvalitet) som tar liv i Midt-Østen for tiden, godt hjulpet av sosiale medier og det store stygge internettets spredning av disse videoene. Islamistene som rent fysisk tar livene agerer selvsagt helt uakseptabelt, men det er altså ikke der pekefingeren i første rekke skal pekes. Neida.

Så Gud vet (bokstavelig talt?) hva som blir følgene av at vi poster denne videotraileren til selvbiografien til den polske metalvokalisten (og tidligere dommer på polske The Voice!) Nergals kommende selvbiografi. Boktrailer? Vi er så trailblazere atte.

Her setter nemlig Nergal polakkenes hellige bok i fyr og flammer. Så vi skalker dørene og forventer en hær olme polakker på vei til våre kontorer på Fornebu om noen minutter, siden vi sprer slikt hat på nettet, mener vi. Og det er selvsagt vår egen skyld.

Nergal synger forøvrig i bandet Behemoth, som i følge våre kilder spiller «Blackened death metal». Han er døpt Adam Darski, og har ellers blitt noe av mediepersonlighet i Polen, ved (foruten å dømme realitypopkonkurranser på tv, og bruke anledningen til å promotere SATAN) å date popstjerner, overvinne kreften og sette fyr på bibler med sigarer. KVLT.