OK, en stund pleide denne spalten å dedikere torsdagene sine fast til trailere. Det har vi etterhvert gått bort fra. Men gjør et unntak siden vi nettopp fikk servert denne: en smakebit på «onsdagsfilmkanalen» Lifetimes nye biopic om Anna Nicole Smith.

Så mye er galt her at vi ikke engang vet hvor vi skal begynne: den klisjeaktige LAVMÆLTE coveren av kjenningsmelodien til «Fame», sunget i «American Idol»-stemmeleie? Klovnesminken? Den bedritne gjennomspekulative oversentimentale grunntonen, kanskje?

Men mest bedritent av alt: filmen er faktisk regissert av Mary Harron, som for litt over ti år siden så ut til å være på vei mot en helt legitim filmkarriere med de smått spekulative filmene «I Shot Andy Warhol» (basert på livet til Valerie Solanas) og «American Psycho» (basert på boken til Bret Easton Ellis).

Dette er med andre ord et av de der sjeldne tilfellene hvor en regissørs senere filmer får deg til å innse hvor bedritne de tidligere filmene muligens virkelig var – se også hvordan Frank Millers kokko, islamofobe tegneserie «Holy Terror» plutselig fikk en del av oss til å innse at det han drev med på åttitallet, med tegneserier som «The Dark Knight Returns» og manusarbeide med «Robocop» 2 og 3, ikke var subversiv satire over fascistoide holdninger, men rett og slett reine, uforfalskede fascistoide holdninger. Huffsann.