Vi er ikke helt ferdig med å fremsnakke Oslo Internasjonale Filmfestival her på denne siden. Det er nemlig fortsatt to sjanser igjen til å se David Cronenbergs nye film «Cosmopolis», som vises på Filmens Hus lørdag og søndag.

Den ambisiøse og pratsomme Don DeLillo-filmatiseringen har fått blandet mottagelse, men noen som pleide å kjenne meg veldig godt sa at jeg sannsynligvis kom til å elske den, så da tar jeg henne på ordet. Selv om hun ikke likte den spesielt godt selv.

Merkelig nok er ikke en mer allment oppskrytt hovedrolleprestasjon fra tenåringsidol Robert Pattinson nok til å sikre ordinær kinovisning på norsk jord, så vi får benytte denne sjansen mens vi har den.

Derimot fører Pattinsons medvirkelse til at det er vanskelig å finne vettugt ekstramateriale på nett, ser ikke skogen for alle «ROBERT PATTINSON SHIRTLESS»!!

Måtte lete annetsteds for å gi dagens tips litt mer videokjøtt på beinet, kom på Cronenbergs fantastiske cameo som leiemorder i Gus Van Sants (muligens litt underkjente?) «To Die For». Tåler definitivt et gjensyn selv om du har sett det før!

PS: Husk også Harmony Korines comeback «Spring Breakers» på freddan!