Har du savnet den tiden hvor norske oppvekstfilmers fremste kjennetegn hovedsaklig var ekstreme mengder umotivert og lett tafatt banning?

Fortvil ikke! Til høsten kommer den nye filmen til «Mannen som elsket Yngve»-regissør Stian Kristensen. Og tittelen lover mye: «Kyss meg for faen i helvete».

Nå er traileren kommet (se over), og i den anledning gjorde vi et lite bannskapsregnskap. Dette er fasit etter to minutter og 16 sekunder.

7 «faen»
3 «fitteleppene»
2 varianter av «fuck»
1 «jævlig»
1 «satan i helvete»
1 «kan du dride i»

… og under en viss tvil legger vi til to tilfeller av hittil ukjente «dverg med angst», er rimelig sikker på at i hvert fall foreningen for kortvokste vil regne det som bannskap.

Og så føyer vi raskt til at filmen for all del ser passe sjarmerende ut, at Kristoffer Joner er en svært god skuespiller selv om han sliter litt med samme type typecasting som hans eget store idol Christopher Walken, og at traileren faktisk har minst ett oppriktig hysterisk morsomt øyeblikk (helt til slutt i traileren, når Joner etteraper tenåringsamatørskuespilleren som sier «kjærligheten overvinner alt»).