For de født etter… 1995 eller noe vil fornavnet Justin være synonymt med Bieber.

Han er aktuell denne helgen i den prestisjefylte rollen som vert og musikalsk gjest hos «Saturday Night Live». Et oppdrag som opptil flere artister har brukt som springbrett til etterhvert helt respektable skuespillerkarrierer.

Vi skal ikke dømme guttungen på forhånd altså. Men etter denne promoen å dømme, spørs det om Biebz har noen stor fremtid som komiker.

En av de som har skapt seg en (slags) skuespillerkarriere etter å ha vært brukbart morsom på SNL, er selvsagt mannen som alle født sånn roughly mellom 1975 og 1995 automatisk forbinder med samme fornavn. Altså Timberlake. Riktignok på vei tilbake til musikken nå, endelig.

Men han er også straks aktuell med en birolle i Coen-brødrenes nye film, en film om folkscenen i New York på syttitallet, løselig basert på folksangeren Dave Van Ronk (!!) sine memoarer.

Men såpass løselig at den mest av alt fremstår som en slags «Life Of Brian»-aktig kommentar til den etterhvert betraktelige mytebyggingen rundt Bob Dylan … Justin er ikke kjempemasse med i traileren. Men han er fin på håret og har fin genser i hvert fall.

Filmen kommer i løpet av våren.