Sa vi trailertorsdag?

Ja, denne «Muppets»-episoden fra 1980 med (noen av) stjernene fra den originale Star Wars-trilogien får fungere som en trailer på den indre filmen som jeg er TEMMELIG sikker på at utspilte seg hos langt de fleste av oss etter ay det sent tirsdag kveld norsk tid ble klart at Disney-konsernet har overtatt rettighetene til «Star Wars»-filmene for en slikk og fire milliarder dollar.

Nå som Disney eier både Muppets og «Star Wars», er det nemlig duket for at vår store ønskedrøm går i oppfyllelse – en nyinnspilling av den originale Star Wars-trilogien med Muppets i alle hovedroller (og forhåpentligvis masse sang- og dansenummer).

Muppets-gjengen har faktisk allerede begynt å fordele rollene seg i mellom:

Jeg stemmer på Animal som Yoda.

Et vesentlig spørsmål som vi ikke har fått klart svar på i dekningen av Disney-oppkjøpet av Lucasfilms: betyr dette at Disney har overtatt de noe uklare rettighetene til Howard The Duck også?

Bukseanda ble tross alt skapt hos Marvel (som også ligger under Disney nå) under trusler fra Disney, og tatt til det store lerretet av Lucasfilm. Kan vi håpe på/frykte en oppfølger?