Vi har (som dere kanskje har merket) troa på Harmony Korines «Spring Breakers», som har premiere over hele USA i morgen etter å ha gjort det sterkt i New York siden forrige helg.

Vi er dessuten overbeviste om at den der ene scenen til James Franco kommer til å bli en av årets mest parodierte og parafraserte filmmonologer -«LOOK AT MY SHIT!!» Lær den utenat først som sist her.

Og det er jo litt morsomt at den første onlineparodien på monologen ikke bare kommer tre dager før filmen har premiere. Men også blir utført av Franco selv!

Vi støtter uansett initiativet, siden det er på vegne av en god sak: å advare mot å prate eller sende teksmeldinger i kinosalen. Word!

Snutten over er spilt inn for kinokjeden Alamo Drafthouse, en ganske likandes aktør på det private kinomarkedet i USA, som står bak en rekke festivaler og one off-visninger. Og som dessuten nylig også begynte med filmdistribusjon, for såvel «Klovn»-filmen (!!) som kvalitetsdokumentarer som kommende «Act of Killing».

I ukens andre «Spring Breakers»-relaterte nyheter – over ser du de notoriske kranglefantene Gucci Mane og Waka Flocka Flame i lykkeligere dager. At de forrige uke NOK EN GANG gikk hver sine veier og ble uvenner, høyst offentlig på Gucci Manes twitterkonto, er riktignok ikke noen bombe i seg selv. Mer uventet er ryktene som går om den bakenforliggende årsaken.

Gucci Mane, som også debuterer som skuespiller i «Spring Breakers», skal etter sigende, og ifølge ekstra anonyme kilder, rett og slett være sjalu på Waka Flocka etter at sistnevnte har innledet et forhold med… Selena Gomez.

Jepp, eksen til Bieber, som under innspillingen av «Spring Breakers» skal ha tilbragt en del alenetid med Gucci Mane i traileren til sistnevnte. Herre min hatt.