I dag klokka 20:00 på TV 2 braker det løs, med tv-versjonen av Rockheims Hall Of Fame-seremoni forrige helg i Trondheim, hvor Lillebjørn Nilsen, Anne Grete Preus og Nora Brockstedt ble innlemmet og behørig feiret.

Sympatiske folk, og sympatisk opplegg, selv om man tar seg selv i lure litt på hvor djupt Rockheim må grave for å finne verdige nyinnlemmelser om en, tja, åtte års tid.

Og siden du får hyllesten og (forhåpentligvis!) alle de stolteste øyeblikkene på TV 2, tenkte vi at skulle gå den andre veien.

Ingen norsk artistkarriere uten noen durabelige puteøyeblikk, heller ikke for disse tre. Vi har funnet de flaueste øyeblikkene i karrieren deres. Len dere tilbake med en pute for hånden.

Nora Brockstedt:

En grand old lady som vet å føre seg med klasse, og den definitivt hardeste å finne noe ordentlig dirt på av disse tre.

Men selv om hun var smart nok til å holde seg unna videoen, og vi forsåvidt setter pris på en avslappet/raus holdning til sampling – det er temmelig flaut bare det at hun lot poprapperne Superstars sette navnet hennes på denne FRESKE og ungdommelige versjonen av «Voi Voi» fra 2006.

Og for de som ikke husker Superstars: Best kjent for å få Idar Vollvik til å investere i popkarrieren sin, med sin BERØMTE teft for gode investeringer.

Lillebjørn Nilsen:

Takk til Filip Roshauw for klippet over. Men det er jo mer søtt enn flaut. Frykt ikke, Lillebjørn har mer på samvittigheten enn som så.

Fun fact: første gang jeg møtte Lillebjørn Nilsen blånektet han for at det var han som spilte hovedrollen i den norske kalkunklassikeren «Himmel Og Helvete».

Heldigvis var situasjonen slik at jeg satt i døren på et antirasistisk arrangement hvor noen venner av Lillebjørn opptrådde. Så jeg nektet å slippe ham inn før han innrømte det. Han var ikke mye blid da, gitt.

Anne Grete Preus:

Likevel er ikke noe av det ovenstående i nærheten av like putete som Anne Grete Preus‘ «intimkonsert» i Volvoen til han der Brenner.

Skulle likt å være flue på veggen på det pitchemøtet hvor de kom opp med denne ideen. «Det blir skikkelig intimt, men personlig naturlig.» Det gjøkke det, vøtt.