«Wouldn’t you like to get away?». Vi også. I dagens musikkvideobonanza drømmer vi oss bort til fjerne strøk.

Til Japan, sammen med mannen med det saklige navnet Totally Enormous Extinct Dinosaurs.  Bare en kort jetskitur unna de sinna kineserne.

Til Roma, sammen med den gamle raptraveren Sean Price. Som driter i det gamle ordspråket, og gjør det han pleier å gjøre – med stil og klasse. Ryktes forresten at Sean P rakk å spille minst to videoer sammen med norske Loudmouf Choir i løpet av 12 timer i Oslo på forsommeren, og at minst en av dem straks skal være klare for nett. Vi venter i spenning på NEXT WEEK.

Ut i ørkenen, sammen med Frank Ocean. Men UUÆÆÆH, hva gjør John Mayer der ute? Det hadde skremt buksevannet av oss om vi bare stakk fra det hele på motorsykkelen vår, kasta hjelmen for å la håret blåste, for så å bli møtt av John Mayer med elgitaren sin når vi steg av i skumringa. PS: videoen er lettere NSFW, så TGIF.

REISELIVSKLASSIKER: visste du at Whams «Club Tropicana» egentlig var ment som et beskt satirisk blikk på de dengang nye pakkereisene rettet mot festende ungdom? Ikke vi heller. Såpass vellaget satire at den mistet all evt tilsiktet effekt – tipper (helt uten belegg) at salgstallene på reisene gikk merkbart opp etterhvert som denne rullet over de britiske TV-skjermene.