Hei og velkommen til helgen, med ferske musikkvideoer til å starte det hele opp. I dag handler selvfølgelig denne spalten nesten utelukkende om den nye videoen til Tone Damli Auberge, og alle hentydningene til det vanskelige bruddet med Axwell Hennie.

KØDDA. Fuck that.

 

M.I.A. «Bring The Noize»

It’s a revolution white party! M.I.A. er tilbake med sin særegne miks av kontemporære klubbeats, high fashion og sjablongaktig REVVolusjonær politikk («it’s not me and you, it’s the fucking banks!» – whoa, dypt, kvinne!).

Videoen finnes også i en egen «gold edition». Ganske konseptuelt, hu har tross alt gått på kunstskole.

 

Soko«Monster Love»

Flere hipsterjenter! Soko er en fransk skuespiller, VHS-filmskaper, musiker – og kjæresten til Ariel Pink, som hun synger duett med på tittelsangen til sin nye kortfilm «Monster Love».

Jada, litt småkleint og kanskje litt sånn patriarkalsk å introdusere noen som «dama til», men hei – denne kortfilmen er sentrert rundt to låter som handler om foholdet til han der Pink, så litt vanskelig å komme unna.

 

Duck Sauce «It’s You»

Shit, dette er nesten en fast spalte: «Ukas småkjipe låt fra DJ A-Trak med kul video». Og den nye låta hans som Duck Sauce sammen med Armand Van Helden AKA virkelighetens Ali G, er faktisk helt JÆVLIG, på noe 2013-Jive Bunny-opplegg.

Men det er allikevel et eller annet veldig RIKTIG ved å se Armand Van Helden som frisør.

 

Chief Keef «Hobby»

Unge Keef sto for et av høydepunktene på Kanye Wests «Yeezus», men det er grunn til å spørre om han i det hele tatt visste hva han gjorde der, i en sørgmodig duett med Bon Iver-Justin, selv om det altså funket veldig fint.

Her er Chief Keef i mer … naturlige omgivelser. Det vil si på en beat fra zelveste Zaytoven. Zweet! (PS: og når vi snakker om Zaytoven-produksjoner, hvor mange dager går det før denne får en video?

 

The Weeknd «Kiss Land»

Lett NSFW. Svelg. Trivelig helg!