Relativt dansevennlig musikkvideobonanza denne fredagen, vil jeg si. Men først: litt mjukere toner.

 

Miguel«Candles In The Sun»:

Miguel er vel å regne for nybakt Norgesvenn, etter å ha spilt både hos Skavlan og i kjerka. Nå er han ute med en ny video. For en gangs skyld handler dette mer om politikk enn om f***e. Så får det være opp til deg å avgjøre om dèt er en god eller dårlig ting.

 

Disclosure feat. Aluna George – «White Noise»

Du har dansemusikk-videoer. Og så har du danse-musikkvideoer. Men her er det mye overlapping. Som i denne videoen til tenåringsduoen Disclosures lett crossovervennlige single «White Noise». Sjekk forresten HudMo-remiksen:

 

Diplo feat. Gent & Jawns – «Butter’s Theme»:

Metta fett! Se forøvrig det jeg sa rett over her. Denne videoen ble lagt ut på POTATOwillEATyou, en ny YouTubekanal drevet av Diplo sammen med Atrak og selveste Skrillex. Sistnevnte ser ut til å forsøke å demme opp for kritikk fra dansemusikksnobber ved sin video på POTATO denne uken, en technodokumentar hvor Skrillex intervjues sammen med technolegenden Kevin Saunderson – litt WTF!? Men også lett severdig.

 

August Alsina & Trinidad James «I Luv This Shit»:

Vi velger oss August! «En skute er nu en skute, men en båt det er ingenting.» – (Knut Hamsuns) August i «Landstrykere». Bonus:

 

Rune Lindbæk feat. Kurt Maloo – «I Wonder»

Denne uken har tingretten i Bergen måttet ta stilling til hvorvidt Rune Lindbæk kan lage musikk eller ikke. Døm selv!