Justin Timberlake feat. Jay Z – «Suit & Tie»

Vi postet den offisielle, uvanlig forseggjorte tekstvideoen til Justins comebacksingel for noen uker siden allerede. Og selvsagt har han slått på stortromma med den offisielle videoen, og hyrt inn ingen ringere enn David Fincher – som jo også satt i registolen i Justins kanskje mest profilerte spillefilmopptreden, i «The Social Network».

Man kan være litt vrang og se en slags parallell her også – for er det ikke slik at vi må cirka like langt tilbake i Finchers filmografi for å finne noen virkelige høydepunkter som vi må i diskografien til Justin (eller hans duettpartner Jay-Z, eller hans produsent Timbaland)?

Jo, det er det vel.

Rihanna feat. Mikky Ekko – «Stay»

Rihanna har skjønt det: den eneste kuren mot denne årstiden er å tappe opp et varmt bad. Men er det bare meg, eller er han der Mikky Ekko ganske ekkel?

Får litt sånn James-Blunt-som-seriemorder-vibber bare av å HØRE på låta, denne videoen og den frisyren der gjør det ikke noe bedre. Uæh.

The Weeknd – «Twenty Eight»:

Sug og svelg, trivelig Weeknd! Abel Tesfaye har kanskje ikke like umiddelbar sexappeal som Rihanna, sånn visuelt sett. Men prøver å bøte på saken med litt umotivert kvinnelig nakenhet.

Passion Pit -«Carried Away»:

Passion Pit har fått med seg TV-nestenstjerne Sophia Bush i sin nye video. Tja, et eller annet må hun vel finne på etter at både «One Tree Hill» og hennes nyeste tv-serie «Partners» er lagt ned.

James Blake – «Retrograde»

For enkelte var nok dette ukens viktigste comebacksingel. Post-dubsteppen må frem! Minner meg av en eller annen grunn litt om denne Tumblr-siden.

Lil Wayne feat Drake & Future – «Love Me»

Jeg tåler ikke trynet til Drake. Og selve versene til Lil Wayne klarer vi oss uten i 2013.

Men hey, scenen med Weezy, med en oversvømt «luksussuite» og modeller i bodysuits, her ser ut som en Pen N Pixel-remiks av en David LaChapelle-photoshoot. Og det er en god ting.

Dessuten: Mike Will Made It på beaten er ALLTID en god ting. Og Future er fremtiden.