God fredag! Tid for musikkvideoer. Ukens vinner:

Gesaffelstein -«Pursuit»

Eller rettere sagt: managementet til den franske DJen og produsenten, som var smarte nok til å slippe en fersk og svært iøynefallende musikkvideo samme uke som anslagsvis 300.000 forvirrede pop- og rapfans googlet «Gesaffelstein» etter å ha sett navnet hans nevnt som en av produsentene på Kanye Wests nye album «Yeezus» (han gjorde denne låta).

Die Antwoord -«Cookie Thumper»

Liksomboerne er tilbake, med nok en elendig låt og nok en fantastisk video. Vel, strengt tatt er dette til en avveksling en middels låt, og ikke fullt så fantastisk musikkvideo som vi er vant til fra den kanten. Men morsom nok.

Og vi har fortsatt et seriøst crush på <3 Yo-Landi Visser <3, kan ikke noe for det.

Juicy J feat The Weeknd -«One Of Those Nights»

Three 6 Mafia-veteranen Juicy J fortsetter sin merkelige reise i utkanten av amerikansk popmusikks sentrum.

Men fuck it, med så mange folk som for tiden kopierer det Memphis-soundet J var med på å skape, så unner vi Juicy en smak av mainstreamsuksess. Men hvor blir det av Project Pats duett med Miley Cyrus? Eller DJ Paul/DJ Tiesto-albumet? Og når vi snakker om sola:

Miley Cyrus -«We Can’t Stop»

Ganske voksent klipp til frøken Cyrus’ nye single, laget i samarbeid med produsenten Mike Will Made It (Gucci Mane, Future etc). They grow up so fast!!

Lars Vaular -«Nonsens»
A-Laget -«Kem Levar Så D Her?»

Vi runder av med dobbel dose bergensk rap – med oslopatriotisk tilsnitt, ka skjer??

A-Laget har vært på John Dee, og Lars Vaular har vært på Tveita med lillesøstra til Louiza Louhibi.

Helt til sist kan vi ikke unngå å anbefale Rushprints oppsummering av musikkvideoprogrammet på nylig avsluttede Kortfilmfestivalen i Grimstad. Denne vant prisen, forøvrig.

Grattis til Andrè Chocron, som også har laget Lars Vaular-videoen rett over her, og tamejfan vant samme pris i fjor også.