Helt uavhengig av Oscarstatuetter og sånt er det er to ting som for alvor avgjør om du virkelig har oppnådd suksess med en film.

Det ene er om noen lager en pornoversjon av filmen din. Vi får se om «Cum-Tiki» kommer/cummer en gang i løpet av de neste månedene, om Rønning/Sandberg (litt mot formodning) trekker det lengste Oscar-strået natt til i overimorgen norsk tid.

Men de har i hvert fall fått relativt mange parodier på nett så langt. Det fikk faktisk Thor Heyerdahl, vår forrige Oscar-vinner for den originale «Kon-Tiki», også. Det vil si, ikke på nett. Men for eksempel på tv, opptil over tjue år etter at filmen hadde gått sin seiersgang.

Og ja, det er ingen ringere enn Mike Nesmith fra The Monkees i rollen som «Thor» her. Fet norsk aksent! Klippet er hentet fra en komiserie Mike hadde på NBC på midten av åttitallet. Som igjen var en slags oppfølger til Nesmith-konseptet «Pop Clips».

Som igjen regnes som opphavet til idéen til MTV. Allsidig type, denne Mike! Ikke bare oppfant moren hans korrekturlakken (fakta faen!), selv oppfant han altså MTV. Eplet/stammen osv.