Dagens, ukens, for ikke å si årets viktigste videotips: Om du er en av de som vokste opp med wrestling på Sky Channel på åttitallet – ikke finn på å se sextapen til Hulk Hogan som for tiden sirkulerer på dette internettet. Det vil knekke den siste rett av barndommens uskyld hos deg.

Nei, du får ikke link til hvor du IKKE BØR se den. Men OK, et kort referat: tapen viser Hulken i full sving med ekskona til sin bestevenn (!), en radio-DJ med navnet Bubba The Love Sponge (!!) – og inneholder dessuten det mest passende/upassende tilfellet av «samleie avbrutt av megetsigende ringetone» siden denne «Sopranos»-klassikeren:

Ellers klager Hulk over hvor stappmett han er, midt under akten. Og skryter over at tvillingsøsteren til kjæresten til sønnen hans kommer med uanstendige forslag. Voksent.

Nei, hvis du først skal knuse siste rest av illusjoner om wrestligens EDLE KUNST, anbefales heller denne noe mer SFW-dokumentaren fra 1999. Delen som omhandler Jake «The Snake» Roberts kunne fort blitt en episk anlagt spillefilm i seg selv. Det syntes tydeligvis også Darren Aronofsky, som i grove trekk stjal livshistorien til Roberts (slik den blir presentert her) og lagde filmen «The Wrestler». Litt ufint.