På tide med en liten oppsummering av norske videoer sluppet denne uken. For det er jaggu ikke så reint lite.

Sprutbass: «Norsk Dans»

Trivia: Sprutbass er en av svært få utøvere av den skandinaviske electrofunk-avarten «SKWEEE» som ikke kommer fra Mjøsdistriktet.

Fredfades & Ivan Ave: «Still»

Trivia: videoen som projiseres i bakgrunnen av videoen har vi jaggu skrevet om før. Jazzercise/Judi Missett FTW!

Kinee: «No Regret»

Trivia: Kinee er eksdama til artisten tidligere kjent som DJ Final (nå Cashmere Cat), så om du er 20 x over gjennomsnittet opptatt av privatlivet til norske klubbprodusenter kan du klø deg i skjegget (for da har du garantert skjegg også) og lure på om DET ER HAM HUN SYNGER OM ELLER?! Han er forresten nokså aktuell selv om dagen med denne Lana Del Rey-remiksen – HANDLER DEN OM HENNE ELLER?

Men ukens klart kuleste norske musikkvideo er ikke en musikkvideo i tradisjonell forstand – skal vi kalle det en minidoku, videostudiodagbok, eller kanskje bare en snutt?

Tatt opp i forrige uke mens Terje var innom studio til far. Trivia: hookupen er via Bryans sønn, DJ, Norgesvenn og Oslodiscoentusiast Isaac Ferry.

Apropos Todd Terje må vi bare nevne at «Whateverest», Kristoffer Borglis kortfilm basert på/bygd rundt Todd Terjes musikk, får en kinovisning neste onsdag. Muligens lukket visning, men med brukbare muligheter til å snike seg med om du er litt DISKRET.