Så var det den dagen igjen da. I det minste en god anledning til å dykke ned i katalogen til kongene av amerikansk romantisk komedie: «South Park»-skaperne Matt Stone og Trey Parker. Forbinder du ikke disse navnene med romantikk sier du? Da har du ikke fulgt med i timen.

Allerede tidlig i karrieren, før «South Park», i studentfilmen «Cannibal The Musical» (1993) (som det forøvrig nettopp har kommet en bok om innspillingen av) viste duoen oss at det finnes mang slags kjærlighet. For eksempel mellom mann og hest.

Vi kommer tilbake til selve «South Park» litt senere, men la oss først ta oss gjennom noen romantiske øyeblikk fra de andre filmene Stone/Parker har stått bak.

Denne søte montasjen fra «Orgazmo» (1997), viser at det ikke alltid er så lett å få frem de vanskelige ordene, men hjertet finner en vei til slutt.

«BASEketball» fra 1998 kunne by på et kyss i siste akt som gikk rett inn i filmhistorien.

Apropos både minneverdige filmkyss, og dette med å si de riktige ordene – denne scenen fra «Team America: World Police» (2004) har begge deler, pluss en flott sang. Og, eh, litt til.

Til sist, et par klipp fra «South Park», spesialtilpasset til dere som sitter alene på denne kjærlighetens dag (for, face it, du hadde ikke klikket deg inn på en artikkel om kjærlighetssceneer fra Stone/Parker om du hadde hatt noen å dele dagen med.

Det er mulig at denne tesen også virker den andre veien, men det skal vi ikke snakke om). Kanskje du nettopp har blitt dumpet, til og med? Leopold «Butters» Stotch har noen …egentlig ikke direkte oppmuntrende ord.

Men husk, det er noen der ute, for alle Guds skapninger. Kanskje til og med for Eric Cartman.

En siste liten bonus, om alt dette mot formodning ikke har gitt deg troen på kjærligheten tilbake: Trey Parker synger en kjærlighetsballade han skrev, spilte inn og solgte til vennene sine på kassett da han var 13.

På talkshowet til Jimmy Fallon, med litt hjelp fra The Roots etterhvert. Mine damer og herrer: «I Spit On Your Love».

Til lykke med dagen!