Har du meldt deg på?? Vi snakker selvsagt om Gry Jannicke Jarlums kurs i selvutvikling i Oslo i dag, som starter klokka 12:00 på den passende adressen SELVBYGGERveien (på Tonsenhagen).

Her kan du blant annet få vite «meningen med ditt liv og alt som har skjedd deg fra du ble født og frem til nå», intet mindre. Basert på «Betroz Lære», altså kunnskapen som Jarlum fikk overlevert fra et utenomjordisk vesen med navn Betroz den 9. mars 1992. Whoa.

Fortvil ikke om du har glemt å melde deg på, det kommer nok nye anledninger. I mellomtiden, og i anledning dagen, kjører vi en liten kavalkade over Gry Jannicke Jarlums egen SELVUTVIKLING. I sånn passe kronologisk rekkefølge, med et par kosmiske hopp.

Her begynte det hele.

I Fyr og flamme noen år senere.

Og i comebackutgave som J-Diva (The Motherfuckin Diva Queen!) i 2002, med en veldig Jarlumsk versjon av en «slowjam».

Her forteller Gry Jannicke om sin nærkontakt på det glemte TV 2-programmet «Sophias Erotiske Astroguide» (!!!!) i april 1995.

Jeg hadde faktisk CDen som fulgte med boken hennes en stund, men ser ut som jeg har glemt HVOR space innholdet egentlig var.

UFO-historiene til Jannicke er allikevel bare ca 1/3 så urovekkende som dette her. Kinky er bare forbokstaven.

Er to stillbilder i løpet av fem minutter nok til å kvalifisere som video? Mildt sagt på grensa. Men vi kommer ikke utenom denne klassikeren, også kjent i en litt spesiell coverversjon av Bare Egil, hvor Hegerberg faktisk fikk tak i originaltapen til instrumentalen til Jannicke og spilte inn sin versjon oppå den.

Apropos på grensen …

BONUS: Elisabeth Granneman.