Nyhetsbildet fullt av tragedier. Hverdagen full av førjulsmas. Og ute er det mørkt og grått og sørpe. Du trenger en vitaminpille. I form av en hel masse krøssklepp og pastellfarger.

Du trenger litt Powerpuff Girls i livet ditt, nå. Og om du ikke fra før er fan av nittitallets nest beste animasjonsserie for barn (men med humor som i tillegg funker for voksne – legg merke til at vi her opererer med en klassifisering som utelukker «The Simpsons» og «South Park»), er den undervurderte spillefilmsversjonen fra 2002 et ganske bra sted å starte.

Gode nyheter/krøss fingra for at de ikke fucker opp dette: en ny versjon av «Powerpuff Girls» er på vei i løpet av neste år. Og Ringo Starr har spilt inn stemme til en episode! Det minner oss om dette høydepunktet fra TV-serien – tell Beatlesreferansene!

Visste du forresten at stemmen til Buttercup, den klart kuleste av Powerpuffjentene spør du oss, ble gjort av den tidligere popsangeren E.G. Daily?

PS: Og det burde vel ikke være nødvendig å presisere hva som var nittitallets aller beste animasjonsserie for barn (med humor som i tillegg funker for voksne)?