OK, det er svært lite som er morsomt ved såkalte skolemassakrer. La meg omformulere meg: INGENTING er morsomt ved det.

Derimot er det vanskelig å ikke trekke litt på smilebåndet av forrige ukes beste avisand/kuriosanytt: I småbyen Ambridge, Pennsylvania hørte en respesjonist på et legekontor litt feil da hun kom til telefonsvareren til en lokal ungdom (med talefeil …). Telefonsvarerbeskjeden? Kjenningsmelodien til «The Fresh Prince Of Bel Air». Misforståelsen? Linjen «shooting som b-ball outside of the school» bør ikke forveksles med «shooting some PEOPLE outside of the school» …

Apropos Fresh Prince-forviklingar: Hva skjer om man kjører kjenningsmelodien gjennom Google Translate seksti ganger? Mye rart (men delen med basketball har de faktisk ikke problemer med å oppfatte).

Will Smith slipper fortsatt ikke unna døve folk som vil han skal «ræppe litt av kjenningsmelodien». Som for eksempel Gary Barlow.

Men åssen låter det om Jimmy Fallon later som han er Neil Young som synger «Fresh Prince Of Bel Air»? Cirka sånn du skulle tro det ville låte, vil jeg vel si. Men litt mrsmt lell!

Selv om vi egentlig ikke har lyst: Til og med småguttegruppa One Direction har forsøkt seg:

Her tolket av internetts beste Ian McKellen-imitator (serr!). Følg gjerne forslaget i kommentarfeltet, og spill den samtidig med dette klippet.

Apropos oversettelser her er en flott spanskdubbet versjon – er dessverre ikke stødig nok på lokale dialekter til å plassere den nærmere geografisk.

Til sist, et par litt mer vellykkede Fresh Prince-relaterte telefonoppringninger.

En liten bonus til sist – originalversjonen av kjenningsmelodien, kun spilt i aller første episode. Heldigvis, for den er jaggu lang.