Oh yeah! Vi har skrevet om «The Canyons» et PAR ganger før her. Fordi vi gleder oss så jævlig.

Kort resymé: crowdfunded filmprosjekt med Bret Easton Ellis (kjent fra Twitter. og andre skriverier på manussiden og Paul Schrader bak kamera (tidligere manusforfatter for Scorsese, samt favorittregissør 4 eva)!

Foran kamera: skandaliserte, men flinke Lindsay Lohan. Og voksenfilmstjernen James Deen i sin første seriøse rolle. Tidligere trailere har riktignok vært underlig ufokuserte i mer enn én forstand:

Men med den nye femtitallsironiserende traileren som kom i går (se øverst i saken her) begynner forventningsbarometeret å stige igjen. Kan dette bli en noir for vår tid på samme måte som Paul Schraders «American Gigolo» greide å samtidig være en av de aller mest definitve åttitallsfilmene og en stilsikker noirpastisj?

Vi håper det. Og biter oss forøvrig også i merke at den nye traileren bekrefter at regissør Gus Van Sant står på rollelista! I sin første ordentlige skuespillerjobb, om vi ser bort fra Hitchcock-aktige cameos samt en gjesterolle som «seg selv» i en episode av «Entourage». Har troa på Gus også, i hvert fall i denne settingen.

PS: Og fuck alle de som fyller opp kommentarfeltet til denne på YouTube med dels grovt sexistisk Lindsay Lohan-hets. Ikke mobb kameraten vår!

PS II: Det er fortsatt mulig å hive seg med på finansieringen på Kickstarter – og flere tildels ganske fristende «takkepakker» er fortsatt tilgjengelige. For bare 450 dollar kan du for eksempel få 20 minutter på Skype med Schrader eller Ellis. Og for usle 3000 dollar:

«TRAIN WITH BRET: Train alongside Bret Easton Ellis and his personal celebrity trainer Christian Graham for a week. Package includes three hour long workouts, access to supplements and consultation.»