«The Expendables 2» ruller og går på kino akkurat nå. Enten du er en av dem som må få et gjensyn med alle din ungdoms helter på løpende bånd, eller fint klarer å la den rulle avgårde på egen hånd, vil du forhåpentligvis ha litt utbytte av denne kavalkaden med gyldne klipp med gamlegutta. Fra den gang de var betraktelig yngre. Og tro det eller ei – betraktelig dummere også.

Arnold Schwarzenegger koser seg i Brasil, under karnevalet i Rio 1983.

It’s da remix!

Sylvester Stallone på t-banen med Woody Allen i 1971. OK, denne behøver faktisk ikke Stallone skamme seg over, i motsetning til den offisielle debuten «Italion Stallion». Og en god del senere filmer («Judge Dredd», anyone?).

Jean-Claude Van Damme cruiser rundt i Monaco i 1984.

En ung Dolph Lundgren på svensk åttitalls-TV, kanskje en av tidenes mest minneverdige åpningsspørsmålssekvenser i et tv-intervju noensinne. Stina Lundberg Dabrowski virker kort sagt … nokså klar. Dolph selv kommer seg i og for seg ganske godt gjennom intervjuet. Bedre enn han kom seg gjennom noen av filmene sine rundt samme tid.

Her har dere en Chuck Norris-vits som faktisk både er morsom og sann: Chuck Norris innledet filmkarrieren sin i 1968 med å få deng av Dean Martin. 1.04 her:

Bruce Willis radbrekker Staple Singers klassiker «Respect Yourself» i 1987 sammen med Pointer Sisters og et munnspill. Og ironisk nok med en komplett mangel på selvrespekt og/eller selvinnsikt.

Vet dere hvem som også er med i «The Expendables 2», eller? Amanda Ooms!

Les også: Still not too old for this shit! Vi ser på høydepunktene (?) til «Expendables»-gutta