Denne spalten har vært en nesten uvanlig sterk forkjemper/heiagjeng for Kristoffer Borglis musikkvideo til Todd Terjes «Inspector Norse», samt kortfilmen den i grunnen er et slags sammendrag av, «Whateverest».

Vi ble dermed ivrige når vi hørte at Borgli hadde et lignende prosjekt på gang, basert på musikken til en annen skjeggete Oslobasert progressiv discoprodusent, (Hans-Peter) Lindstrøm. Nå er resultatet klart. Og jomen. Det ble fint, dette her også.

Real Life Exp. on Nowness.com.

Har særlig sans for gjesteopptredenen til den bergenske vandrehistorien om guttegjengen som stjeler med seg en pingvin på nachspiel, fra akvariet i Bergen. Her tillagt… John-Olav Nilsen. Ha ha! Studentavisen StudVest undersøkte sannhetsgehalten i historien for noen år siden, og kom frem til at sannheten er … ganske mye verre enn historiene, for å sitere enn av de anonyme kildene i artikkelen.  Eller for å sitere den andre kilden, den enigmatiske AF:

Pingvinen var på dette tidspunktet veldig aggressiv og plutselig fossblødde jeg. Pingvinen hang fast med nebbet der den hadde kommet til: i låret mitt.

Huffda. Vi må nesten kompensere med et litt hyggeligere pingvinmøte, tror jeg.

Forresten er Lindstrøm dobbelt aktuell: forrige mandag kom en flott ny singel, i duoformat med før nevnte Todd Terje.

«I wanna go to Krokstadelva!!»