Nyhetene lar vente på seg om den VISSTNOK kommende filmatiseringen av «Lords of Chaos», Michael Moynihan og Didrik Søderlinds bok om den tidlige norske black metal-scenen, med særlig fokus på den dramatiske historien til Varg Vikernes.

Sist var det noen vage rykter om at Ezra Miller (kjent fra «We Need To Talk About Kevin») kanskje, muligens var aktuell i rollen som Varg. Vi tipper den ekte, «rasebevisste» Varg blir kjempefornøyd om det virkelig blir en film med halvt jødiske, homofile Miller i rollen som han selv. Det i seg selv er grunn nok til å krysse fingrene, sånn rent bortsett fra at Miller faktisk er en ekstremt lovende skuespiller.

Men det tar nok uansett en stund før en eventuell filmatisering blir virkelighet. I mellomtiden kan vi jo kose oss med denne (russiske? ukrainske? så finstemt er ikke språkøret mitt for østeuropeiske aksenter) nullbudshettsversjonen av samme historie.

For å sitere Søderlinds kommentar på Facebook (for vi knabbet nemlig denne fra statusfeltet hans):

«This is the sort of biopic that Varg Vikernes really deserves.»

(I samme felt lanseres forøvrig ideen om Natalie Portman i rollen som Varg i «Lords Of Chaos». Vi liker tanken. Spesielt tanken på Vargs reaksjon om en kvinnelig jøde skal spille ham selv. Kanskje Varg blir så arg at han begynner å lage TRUE NORWEGIAN BLACK METAL igjen? Det hadde også vært stas, i grunnen.)