Den der damen ser kjent ut
Eg kunne navnet før men det navnet har eg glemt ut
Men du, koffor ser hon så sint ut?
Å ja, det e hon der Hanne Nabintu

-Lars Vaular, «Ninja»

Jepp, Hanne Nabintu Herland, som liker å introdusere seg selv som «Kjent fra tv!», skal nå bli enda kjentere fra tv. I morgen har det nye programmet «Herland usensurert» premiere på (den kristne) kanalen TV Visjon Norge, hvor det i første omgang skal rulle og gå i fem fredager fremover.

Konseptet er et blikk på det moderne Norge gjennom usensurerte møter med mennesker med «sterke og kontroversielle meninger».

Mennesker som Walid Al Kubaisi.

Asle Toje.

Sjarmtrollet Nina Karin Monsen.

Og Kristin Spitznogle, vanligvis omtalt som sexolog, men i Visjon Norges forhåndsomtale bærer hun tittelen «samlivsekspert» – håper uansett hun tar med gitaren!

Det hele produsert av brødrene Janøy, som tidligere har stått bak denne moderne animasjonsklassikeren.

Da gjenstår bare å si «hent popcorn!»

BONUS:

Undertegnede har faktisk sett morgendagens episode, til anmeldelse iet  annet medie. På den basis har jeg utviklet en drikkelek til første episode av «Nabintu usensurert». Ta en enhet hver gang følgende ord nevnes:

Gud
kontemplativt
dypt
vell

samt:

hver gang Hanne Nabintu Herland hever øyenbrynene engasjert.
hver gang søster Anne-Lise Strøm fra Lunden Kloster (gjest i første episode) får en ufrivillig rykning over øyet mens Hanne Nabintu stiller spørsmål.

En enhet kan her enten utgjøre en slurk øl, eller en shot. I sistnevnte tilfelle anbefales det å ha nummeret til nødtelefonen klar, for pumping av magesekken når alkoholforgiftning inntrer. 113.

God fornøyelse!