• Se «Death Proof» her!

Jeg har et ambivalent forhold til Quentin Tarantino. Mange ting irriterer meg med filmene hans. De er litt vel pratsomme, referansemanien kan noen ganger virke temmelig umotivert, den «smarte»/«coole» musikkbruken litt påklistret.

Dessuten er selve fyren rett og slett ganske kvalm. Men jeg så tilfeldigvis «Inglourious Basterds» for andre gang på TV forrige uke og måtte litt motvillig innrømme at jeg faktisk elsker den filmen.

Hvor jævla bra er for eksempel ikke denne scenen her?

Så slo det meg at selv om det er et par Tarantinofilmer jeg fint kunne klart meg uten å ha sett (*host* «Kill Bill 2» *kremt*) er det faktisk kun èn jeg ikke har sett. Googlet «Death Proof» på YouTube og fikk opp klippet øverst. Hmm.

Tror jeg ser den i kveld, jeg.

  • Se filmen her!

BONUS:

Litt enig, må jeg innrømme.