Kremt. Definer «a good place», vennligst. Å sitte hjemme sånn midt på dagen uten noen jobb å gå til er selvsagt heller ikke noe «good place» sånn i lengden, men vi lar siste ukers NAV-debatt ligge, og kommer heller med et mer konstruktivt innspill: enten du naver eller ei er «The Real Housewives Of New Jersey» (TVNorge 14:20) for tiden den mest utsøkte søple-TV du kan kaste bort ettermiddagene dine på.

Den har alt: ekstravagant damemote slik du kun finner den i New Jersey (og visse hjørner av Trøndelag og Florida). Endeløse, poengløse familiekrangler, bortskjemte drittunger og tjue andre gode grunner til å la seg sterilisere.

Funker også som antabus for de av oss som fortsatt sliter med «Sopranos»-abstinenser.

Apropos det siste: selv om virkelighetens mafiafruer nylig fikk sitt eget realityshow («Mob Wives», som for tiden går på TLC Norge, lørdager 22:00, med reprise torsdager 03:00) er det jo litt pikant å rote rundt i bakgrunnen til New Jersey-fruene.

For eksempel rettspapirene til Danielle Staub, en gang kalt en «prostitution whore» av en av sine medfruer på programmet. Muligens med belegg, ellers finner vi kos som kidnapping, kokain og – ai -tysting på rullebladet.

Seriens to søstre og svigersøstre, Caroline og Dina Manzo, har på sin side blånektet for enhver mafiaforbindelse i sin inngiftete familie. Svigerfar Albert «Tiny» Manzo ble uansett funnet naken, innpakket og skutt i et bagasjerom på en Lincoln Continental i 1984. Det behøver jo selvsagt ikke å bety at han hadde noen mafiaforbindelse. Sånn bortsett fra at han veide 160 kilo, hadde tilnavnet Tiny og hadde nær omgang med kjente medlemmer i den nokså legendariske Gambino-familien.

«Tiny» stilte forøvrig til borgermestervalg i Paterson i 1974 -på en «lov og orden»-plattform, inkludert gjenninføring av offentlige hengninger. Typete!

 

SE OGSÅ
Kobra (SVT1 21:30)
Bored to Death (TV2Zebra 21:35)
Migrapolis (NRK1 22:30)
60 Minutes (TV2 01:15)