Ai ai! Rydd forsidene, gutter. I kveldens episode av «South Park» (TV2 Zebra 19:00) dør en av hovedfigurene; fattiggutten Kenny McCormick. Herregud! Det er helt sant.

Neida. Eller joda, på sett og vis. Kveldens episode er nemlig nest siste episode av sesong fem, hvor seriens skapere Matt Stone og Trey Parker sannsynligvis både var så lei av sin egen «catchphrase» «Oh my god! They killed Kenny …» (osv) og av å finne på nye, kreative måter å la Kenny McCormick dø i hver bidige episode (for deretter, uten nærmere forklaring, å være på plass igjen i neste episode), at de drepte Kenny. På ordentlig, helt permanent.

Vel, ikke heeelt permanent, men han dukket ikke opp igjen før i siste episode av sesong seks. Sesongen imellom ble brukt til å for alvor introdusere seriens femte hovedperson Leopold «Butters» Stotch. Og takk Gud for det. Samt for at den evinnelige gagen med å la Kenny dø i hver episode, som fort ble det mest slitsomme og irriterende elementet i «South Park», kun unntaksvis har vært i bruk etter Kennys tilbakekomst.

Og nei, dette er langt i fra de verste sangene basert på den-der-catchprasen-som-vi-ikke-skal-nevne-en-gang-til-ved-navn vi fant på YouTube engang.

SE OGSÅ:

«Beverly Hills 90210» (TV2 14:40)
«Ramsay’s Kitchen Nightmares» (TV3 20:30)
«Funny or Die Presents» (NRK3 23:10)
«Kledd for Mord» (Canal+ Emotion 01:10)