Jeg er snart 40 år. Jeg spiller ikke DATASPILL. Så jeg aner ikke om dette en parodi på overdreven friskasanmeldelse på ungdommens premisser, en overdreven friskasanmeldelse på ungdommens premisser – eller en slags blanding. Heller litt mot det siste, men er som sagt usikker.

Uansett: «Kollektivet» (TV 2 17:30) har en litt annen målgruppe enn aldrende, surmagede hipstere. Så jeg tror det er bra at jeg ikke skjønner dette helt. Men jeg synes det er morsomt da. Uten at dét nødvendigvis er et godt tegn for at programmet gjør det det skal, som en slags blanding av magasinprogram og humorlabb for ungdom. Øh.

Jeg liker uansett absolutt ALT som har noe som helst med Åse Kleveland å gjøre. Må da være lov å leve litt?

Og apropos «Intet er nytt under solen» kunne vi sikkert gjort et billig poeng ut av hvor gammelmodig mye av den unge norske humoren kan føles innimellom, eller egentlig ganske ofte. Men så lenge kjendisparodiene er på dette nivået skal vi for en sjelden gangs skyld ikke klage så altfor mye:

«TO LANGE ÅR!»

 

SE OGSÅ
Norge Rundt (NRK1 19:40)
Cops (Viasat4 20.00)
Tema: Krokodiler:kolossale krokodiler (SVT2 01:00)
Monty Python’s Flying Circus (TV2Zebra 05:00)