«4-stjerners middag» (TVNorge 19:30) er den typen TV-konsept som klart fungerer best med riktige gjester. Og med riktige gjester menes egentlig her HELT FEIL gjester. Jo mer kløning med grytene, jo mer anstrengt stemning mellom gjestene, jo mer koser jeg meg i sofaen med puta liggende klar.

Ukas mildt bisarre kvartett på det som kan synes å være en slags ungdomsuke på programmet – 4-stjerners SWAG er den mer enn litt kleine headingen på TVNorges egne websider – kjenner sannsynligvis hverandre litt for godt fra før til at det blir god og klein stemning mellom slagene, dessverre. Men etter at Admiral P måtte til P-ers på mandag og Alexandra Joner i går, er det tid for en treretters middag fra Onkl P i kveld.

Ikke nødvendigvis den norske artisten man automatisk forbinder med seriøst kjøkkenarbeid. Og også etter den sparsomme forhåndsomtalen kan det virke som om Onkl P får smått «Noia» blant grytene i kveld. Dette har potensiale til å bli meget flaut og gøy!

Gleder meg også til å høre yo-ing og annen ungdommelig språkbruk fra Alfsen (m/kokkelua bakfram yo?) og (ikke minst) Anders Hatlo.

Prøvde forresten kjapt å google «Onkl P» og «mat» for å finne noen passende tekstmessige utsagn. Denne tilhørte DESSVERRE kollega Keem One (eller var det Roma?) fra en eldgammel låt sammen med Onkl og Jaa9. Men synes den var sitatvennlig allikevel. Kan noen starte en underskriftskampanje? «Keem One (eller var det Roma?) som gjest i 4-stjerners middag, NÅ!»

 

«Griser som jeg var åtte,
Peller i maten
Selv om jeg spiser middag på slottet.
Graver ut løk fra burger’n min,
Og all salaten i den,
Så når jeg forlater Burger King ligger halve maten igjen.

 

Eter jeg mat hos en venn,
Er det nesten så jeg pjuker.
Jeg er den festlige duden som sniker rester under duken.»