Vi har nokså bevisst pleid å holde denne spalten som relativt sportsfri sone med unntak av sjakk (selv om jeg har vært fryktelig fristet til å skrive litt om darts, har bare ikke funnet riktg anledning).

Men fuck it, fotball-EM kommer bare hvert fjerde år, og er vanligvis nok til å få selv, eh, meg til å late som om man er fotballinteressert. Det er jeg i virkeligheten ikke i det hele tatt, og jeg har dermed absolutt intet interessant eller relevant å skrive om kampen mellom England og Sverige i kveld (TV2 20:40). Bortsett fra at jeg skal se på den (jeg fikk nemlig ikke billetter til Tom Petty i Frognerbadet). Og at … eh, her er noen videoer av Steve Coogan som tolker ABBA (i varierende grad av bokstavlig betydning).

BONUS:

Killinggänget tolker Pulp (fra serien Percy Tårar).

Så kan du selv velge om du vil ta dette som et tegn fra høyere makter om å sette 1000 spenn på 3-1 til England i kveld. I så fall vil jeg ha ti prosent om den går inn, OK?

SE OGSÅ:
«Kollektivet» – Høydepunkter (TV2 17:30)
«Wipeout» (OBS! med Big Brother-Ramsy!) (TVNorge 19:30)
«V for Vendetta» (TV2 02:50)