I anledning de ferske nyhetene om at Ice Cube kommer (tilbake) til Sentrum Scene for å holde konsert 15. august er det egentlig ganske fristende å komme med et anti-tips -med mindre du har lyst til å bli minnet på hvorfor det kommer til å bli vanskelig å ta det patenterte morsketrynet til Cube like alvorlig som vi gjorde i 1990 (eller på Sentrum Scene i 1993) – IKKE se «Anaconda» i dag (Viasat Film Action 12:00).

Som videoen over illustrerer er det vel like greit å holde seg unna Cube på film sånn generelt. Selv om jeg for min del faktisk fikk tilbake litt av all den tapte respekten i løpet av disse drøye to minuttene.

Men, kremt, vi skal jo strengt tatt ANBEFALE noe som er verdt å se på TV. Være litt brukervennlige. Vi går for «Derrick» (NRK2 17:00). Gyllen anledning til å i tillegg tipse om denne FANTASTISKE artikkelen om Derrick-serien i Kreativt Forum fra i fjor. Skumles den, så skjønner du hvordan Horst Tappert i rollen som Derrick viser hvordan det faktisk ER mulig å beholde mandighet og verdighet gjennom et kvart århundres tjeneste.

Horst Tappert-O’shea Jackson einz-nüll! Hadde jo til og med NESTEN like bra beats som Ice Cube.

 

SE OGSÅ
The Royal Tenenbaums (TV2 Filmkanalen 17:15)
Hellstrøm rydder opp (OBS! den nær-legendariske Vegeta-episoden!!!) (TV3 19:30)
Uka med Jon Stewart (VOX 22:50)