Ble frøktelig glad når jeg så «Midnight Cowboy» (Canal+ Action 21:00) på TV-programmet i dag! For den er veldig verdt å anbefale. Så slo det meg: har jeg ikke anbefalt den allerede? Måtte søke. Har skrevet om den flere ganger. En gang i forbindelse med den høyst «Midnight Cowboy»-relaterte Seinfeldepisoden «The Mom & Pop Store».

Og en gang når vi – altså jeg -kåret tre filmer som i kraft av kjenningsmelodien automatisk får deg til å tenke på et musikkinstrument – altså munnspill.

Merkelig nok nevnte jeg den ikke når jeg snakket om overvurderte og undervurderte filmer med Dustin Hoffman. Kanskje fordi ALLE VEIT hvor jævla bra han er her. I tilfelle du ikke veit: i kveld kan du catche opp.

PS: Harry Nilsson.

SE OGSÅ:

«North By Northwest» (TCM 18:45)
«Hellstrøms Mesterkokk» (TV3 20:30)
«True Blood» (NRK3 22:20)
«Letterman» (VOX 23:25)