Premiere på TVNorge i kveld: i komiserien «Workaholics» (TV Norge 19:30 – eller på web-tv) spiller Blake Anderson, Adam DeVine og norskklingende Anders Holm (!) noe som fremstår som lett fiksjonaliserte versjoner av seg selv. Tre guttegutter rett ut av college, som deler kåk, jobber på den samme meningsløse telefonsalsgsarbeidsplassen og ellers jobber hardt for å gjøre minst mulig.

Ganske karslige greier, nesten en slags «Three and a Half Men» for de som faller utenfor demografien (jeg antar at demografien der er cirka ti år gamle gutter og femti år gamle menn med en IQ mellom 10 og 50 et sted). Med islett av «The Office» for en yngre målgruppe (les bare anmeldelsen vår av serien).

Med andre ord finner vel ikke akkurat opp hjulet på nytt, men av det jeg har sett vinner de deg allikevel over på kjemien og den komiske timingen hovedrolleinnehaverne imellom. Så var det da også de tre selv som utviklet showet og pitchet det inn til Comedy Central, med hjelp av fjerdekompis Kyle Newacheck, som jobber mest bak kamera. Litt i overkant karslig iblant, så klart. Men det virker ikke tilgjort. I den forbindelse er det verdt å nevne at Blake Anderson rett før jul måtte ryggopereres – etter at han hoppet ned fra taket og ned på «beer pong»-bordet sitt!

Ganske karslig, på ekte! En annen ting som er over gjennomsnittet karslig er forresten kjenningsmelodien til serien; «Jock Box» av Skinny Boys!

Spesielt interesserte kan lese mer om den her.

SE OGSÅ:
«Derrick» (NRK2 17:00)
«South Park» (TV2Zebra 19:00)
«Paradise Hotel» (TV3 21:30)