Wooooo! Det er fredag den 13de i dag. Bø! Utrolig nok er det INGEN kanal som viser John Carpenters skrekkfilmklassiker av samme navn. TV 2 Filmkanalen viser riktignok nyinnspillingen fra 2009, men det blir nesten enda mer upassende, så jeg nekter å angi tidspunktet.

Dagen i dag markerer også 44-årsjubileet for Johnny Cash sin legendariske opptreden i Folsom Prison.

Det er unnskylding god nok til å sette opp en ekstra mandig TV-meny for overkompenserende sofagriser. Selv om mannen i svart selv muligens hadde foretrukket å bruke kvelden på Visjon Norge (Johnny Cashs dype religiøsitet blir pussig nok ofte oversett av store deler av hans norske kjernepublikum …).

Vi begynner med «Mythbusters» (Discovery 20:00), i håp om at de har tenkt å sprenge noen ting i kveld. Blir det for ille går det an å skifte over til kvartfinalene i VM i dart (Eurosport 20:45).

Der kan vi holde oss frem til selveste «Easy Rider» starter på NRK2 22:25!! Dennis Hopper (R.I.P.)! Jack Nicholson! Peter Fonda! Springkniv! Kinnskjegg (R.I.P.)!!! Fuck yeah!

Forøvrig litt morsomt at Peter Fondas rollefigur i sin helhet skal være basert på David Crosby, fra kinnskjegg til springkniv og alt derimellom. Ikke la deg lure av den fløyelsmyke røsten!

Etter «Easy Rider» går det en annenverdenskrigsdokumentar på samme kanal, den kan jo stå på litt før du skifter til NRK1 00:15 for reprisen på «Tungrockens historie». Denne er laget av samme mann som  stod bak den over middels interessante «Metal – A Headbangers Journey»:

Så har du en halvtimes tissepause før …«Easy Rider» en gang til (NRK1 01:30)! Fuck yeeeeeeaaaah! Etterfulgt av flere lubne voksne menn som sprenger ting («Ikke gjør dette hjemme», NRK1 03:00). Før selveste Popeye Doyle, tidenes mest macho New York-detektiv på film, inntar skjermen i Gene Hackmans tolkning («The French Connection», TV2 03:20).

Så kan du sovne inn til reprisen av Sportsnyhetene på samme kanal kvart over fem. Ha en mandig TV-natt!