Jeg har fulgt hver eneste episode av Hans Olav Brenners «Historier fra vårt land» (NRK1 20:15) med intens interesse. Neida. Jeg hakke det, vøtt.

MEN. I kveld setter Åse Kleveland seg inn i Brenners Volvo Amazon fra 1966. Jeg aner ikke hvorfor i all verden hun har valgt å gjøre dette. Men alt som involverer Åse Kleveland og biler fra 1960-tallet er minimun LITT innafor. Selv om Saab Sonett V4  > Volvo Amazon.

<3 <3 <3

Litt synd at vi samtidig må lide oss gjennom de grufullt irriterende Katzenjammer (programomtalen lover at de setter desibelrekord i bilen, jeg tviler ikke, og jeg gleder meg på ingen måte). På den annen side er Lars Vaular også med. Han er jo til og med tilbøyelig til å kunne si noe vettugt. Selv i bilen til Brenner.

SE OGSÅ:
«Real Housewives of New Jersey» (TVNorge 14.20)
«In Treatment» (SVT2 19:30)
«Valdres teens» (NRK1 22.30)
«Letterman» (VOX 23:25)