Solange«Losing You»

Synes egentlig ikke at samarbeidet mellom den relativt hippe lillesøstra til Beyonce og blodhippe (heh!) Blood Orange lever helt opp til potensialet og det som de første 16 taktene eller så før verset kommer inn lover. Og låter som NESTEN er dritbra er noe av det mest irriterende som finnes Men allikevel Severdig – med en video inspirert av den over gjennomsnittlig fascinerende Sapeur-subkulturen med opphav i Kongo.

Kaja Gunnufsen «Hei sveis»

Umiddelbar respons: «Er dette kødd?» Sekundærrespons: «Er ikke dette først og fremst jævlig irriterende?» Men det er allikevel noe ved lofi-debutant Kaja Gunnufsen. Nei, ikke puppene. Men stemmen, og de jævla quirky, irriterende og irriterende minneverdige tekstene. Legger du dette tilsammen kan det hende at dette kan bli en av høstens sleeper-farsotter, enten vi liker det eller ei.

The Weeknd «Rolling Stone»

Det har vært gode tider for R&B av den mer eventyrlystne sorten i senere tid. The Weeknd er derimot like kjedelig og oppskrytt som alltid, og det gjelder den nye videoen hans også. Men fuck it, det er helg. Og det er mange som tar feil. Unnskyld, er uenige med oss om det.

Nekrogoblikon«No One Survives»

Hva. I. Helvete.