Shia LaBeouf er lei seg, visste du det?

Han er lei seg for å ha plagiert kortfilmen han regisserte, for alle unnskyldningene han skrev i etterkant (som også viste seg å være plagiert), og aller mest er han lei seg for «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Eller, det siste fant jeg bare på (eller plagierte jeg det?).

Hvis ikke du er lei av å lese om fyren for lengst har du kanskje fått med deg at LaBeouf nå har en installasjon ved Cohen Gallery i Los Angeles, kalt #iamsorry.

Omtrent hele verket består av at LaBeouf sitter i et rom iført smoking og en papirpose på hodet med påskriften I AM NOT FAMOUS ANYMORE.

Så får én og én gå inn til ham og lese opp noen papirlapper med beskjeder, trolig plukket fra Twitter, som er vekselsvis hyggelige og ondskapsfulle.

Kunstverket har vist seg veldig populært, og de siste dagene har det vært lange køer for å slippe inn. De fleste er angivelig fans, som har lyst til å trøste fyren.

Komiker Hal Rudnick er imidlertid ikke blant fanskaren, og på jobb for nettstedet ScreenJunkies bestemte han seg for å snike med seg et kamera inn i Cohen Gallery og konfrontere LaBeouf med hvor teit han syns hele greia er:

Orket du å se hele? Så skal det også sies at Hal Rudnick og Screen Junkies har fått en aldri så liten backclash etter videoen fra folk som syns den er langt i overkant slem.

I hvert fall hvis vi skal dømme etter kommentarfeltet på Youtube:

youtube