Comoyo Filter har i løpet av et års levetid blitt en av Norges fremste blogger om film og tv-serier.

Vi er gode på mye, men har litt å gå på når det gjelder dekningen av norsk film- og tv-bransje.

Nå søker vi en eller flere skriveføre frilansere med spesiell interesse for det som skjer her til lands av spennende film- og tv-produksjon. I utgangspunktet ønsker vi å være nyhetsledende på dette området, og vi søker noen som kan påta seg hovedansvaret for å få oss dit.

Du får ansvaret for å følge postlistene til Norsk filminstitutt, skrive om tildelinger og kommende prosjekter, følge opp distributører, skrive om trailere, intervjue skuespillere og regissører, dra på pressekonferanser, besøke filmsett og ha full kontroll over hvilke filmer som til enhver tid planlegges og er på vei.

I utgangspunktet er Comoyo Filter en blogg hvis hovedfokus er  å lage god og intelligent lanseringsjournalistikk for nett, mens vi overlater de store og tunge bransjedebattene til andre aktører. Vi tror det er stort potensial for en tettere og mer innovativ dekning av norsk film, og at det skjer mye spennende som ikke blir dekket hverken på vårt nettsted eller i andre medier i dag.

Det er ikke avgjørende med lang erfaring fra arbeid med norsk film fra før, men det er en stor fordel med erfaring fra nyhetsjournalistikk og generell filminteresse.

Arbeidet er naturligvis betalt, etter nærmere avtale.

Låter det interessant? Send en kort presentasjon av deg selv og en CV til joakim@comoyo.com og snorre@comoyo.com.

Comoyo Filter er for øvrig tilknyttet Comoyo, som er heleid av Telenor. Per i dag har Comoyo lansert en filmleietjeneste og en tv-tjeneste, og i løpet av våren kommer vi med abonnementstjenesten Comoyo View.