Annonseringene fra Lucasfilm og Disney fortsetter å ramle inn.

I dag ble det klart at regissør Josh Trank, som sto bak superheltslageren «Chronicle» fra 2012 (men som ikke er med på oppfølgeren), skal stå bak spakene på en ny «Star Wars»-film.

– Han er et fantastisk talent og har en flott fantasi og sans for nytenkning, sier Lucasfilm-sjef Kathleen Kennedy i en uttalelseStarWars.com.

Trank jobber for tida med «Fantastic Four»-omstarten som skal komme ut i 2015, men han har også litt regi-erfaring i «Star Wars»-universet allerede.

I 2007 fikk han mye oppmerksomhet for kortfilmen «Stabbing at Leia’s», hvor en forfyllet lyssabelduell under prinsesse Leias bursdagsfest går veldig galt.

Annonseringen om Trank er den andre store «Star Wars»-nyheten som har blitt sluppet denne uka.

Mandag ble det klart at «Game of Thrones»-stjerne Gwendoline Christie og Oscar-vinner Lupita Nyong’o har fått roller i den kommende sjuende episoden av filmserien.

Samtidig tvitret «Episode VII»-regissør J. J. Abrams nettopp et bilde fra settet av et rundt sjakkbrett sammen med en håndskrevet lapp som antyder at et visst korreliansk frakteskip med en tusenårig ambisjon dukker opp i den sjuende filmen.

Første del av lappen hentyder forøvrig til en bildelekkasje fra settet som nylig ble publisert av nettstedet TMZ, hvor man blant annet fikk et nærmere blikk på filmseriens retur til praktiske effekter etter grønnskjerm-maratonen i prequel-filmene.