Først av alt: Videoklippet helt i toppen her er ikke en offisiell teaser for den kommende Supermann-filmen «Man of Steel».

Bildene er riktignok fra filmen, men en eller annen gluping har byttet ut lydsporet med et utdrag fra John Williams‘ klassiske kjenningsmelodi «The Planet Krypton» fra den aller første Supermann-filmen fra 1978.

Wow. De tonene fungerer fortsatt som de skal.

Uansett, disse bildene er noen uker gamle (de ble sluppet under sommerens Comic-Con-messe i San Diego), men vi synes fortsatt det er stas å se unge Clark Kent som «leker» superhelt med hunden sin (Krypto?), før han litt senere drar en «Deadliest Catch» og tar hyre som krabbefisker.

Virker som vi kan vente en litt annerledes oppvekstskildring enn i de tidligere filmene fra 2013-rebooten, som har regissør Zak Snyder («300», «Watchmen») bak spakene.

Men hva er det vi egentlig kan vente oss fra «Man of Steel»? Som du kanskje husker fra forrige forsøk, «Superman Returns» fra 2006, kan det være vanskelig å lage fullgod film ut av Stålmannen.

Ifølge produsent Christopher Nolan er det imidlertid ikke noe grunn til å være nervøs. Nolan er ikke kjent for å røpe for mye fra filmene han jobber med, en medvirkende faktor til at spenningsmomentet opp mot slippet av hver eneste av hans Batman-filmer har vært nær utålelig for enkelte.

I et ferskt intervju med Digital Spy kan han imidlertid strekke seg så langt som å si at han har store forventninger til det Zak Snyder og hovedrolleinnehaver Henry Cavill gjør med filmen (noe annet skulle vel bare mangle):

– Vel, jeg vil ikke si så mye om filmen, fordi de har fortsatt en lang vei igjen. De er også helt i begynnelsen av prosessen, og filmen kommer ikke ut før om et år. Men jeg tro det Zack og Henry gjør med karakteren vil komme til å bli svært oppsiktsvekkende.

Videre i intervjuet kan Nolan fortelle at han nå nyter noen (velfortjente!) feriedager etter å ha gitt ut fem storfilmer de siste sju årene. Og hva skal han gjøre etter Batman-filmene – er det noe i ryktene om at han er interessert i å gjøre en James Bond-film?

– Det måtte ha vært en rett situasjon til en rett tid, sier han om den saken.

Det er foreløpig sluppet to offisielle teasere fra filmen, der den eneste forskjellen er at de har forskjellige voiceovere.

I den ene tilhører stemmen Russell Crowe, som spiller Supermanns ekte far Jor-El i den kommende filmen:

I den andre er det Clark Kents adoptivfar Jonathan Kent, spilt av Kevin Costner, som deler av sitt:

Her er en sammenklipping av innholdet av teaseren, sammen med noe av det som ble vist på Comic-Con tidligere i sommer (filmet fra salen, men bedre enn ingenting):

Og til slutt: Når man kjører opp en superhelt med bilder som like gjerne kunne vært hentet fra en indiemusikkvideo, kan man ikke forvente annet enn at det kjapt kommer en parodi:

«Man of Steel» er nå i postproduksjon, og har premiere neste juni.