Ifølge TV Fanatic har komikeren Chelsea Handler inngått en avtale med Netflix om å starte et eget talkshow på strømmetjenesten (den norske utgaven inkludert) fra og med 2016.

I en pressemelding sier Handler, som nylig hoppa av talkshowet Chelsea Lately (og var blant kandidatene til å ta over etter David Letterman), at hun måtte jobbe utenfor boksen for å holde interessen oppe om hun skulle fortsette i talkshowbransjen.

– Sammen med Chelsea Handler ser Netflix frem til å gjenoppfinne late night-talkshowet for on demand-generasjonen. Vi starter med den late night-delen, sier Netflix’ sjef for innholdsanskaffelse, Ted Sarandos.

Det gjenstår å se hvorvidt Netflix for alvor tilpasser seg måten mange av oss allerede konsumerer talkshow – i klippform på nettet.

Som dette klippet av Joe Manganiello, som ifølge Uproxx en gang ble tilbudt 100 dollar for å slå Tobey Maguire i ansiktet (årsaken var kanskje at Maguire muligens er en kuk, ifølge Vanity Fair).

Det gjenstår å se hvorvidt det blir noen andre revolusjoner enn «se når du vil» innen talkshow-sjangeren fra Handler.

Variety skriver at Netflix planlegger et «oppdatert format», men formen sies å være Handler som tøyser med popkultur koblet med tradisjonelle gjesteintervjuer.

Ikke at hun er så dårlig på det, altså.

God tone med Conan har hun også.

Foto: David Shankbone