Sesong to av «Girls» er noe av det beste vi kommer til å se på tv i år, så du får tilgi oss om du syns terskelen vår for å skrive om serien er noe lav.

Men nå har i hvert fall Christopher Abbott sluttet rett før innspillingen av sesong tre skulle starte, skriver New York Post.

Det er interessant av et par grunner:

1) Abbott oppgir sine mange andre prosjekter som hovedårsak til at han nå slutter. Men den eneste filmen han har linet opp er ifølge IMDB den norske filmen «Søvngjengeren», debutfilmen til Mona Fastvold (kona til Sondre Lerche). Her spiller han blant annet mot Gitte Witt.

Mona Fastvold.

Regner Abbott med at denne filmen blir såpass svær at han ikke har tid til «Girls» ved siden av? Vi som heier på Mona Fastvold kan jo håpe. Filmen kommer ut i løpet av året.

Men trolig er det nok andre ting som ligger bak oppsigelsen. For:

2) Ifølge New York Post har Abbott gått i klinsj med serieskaper Lena Dunham om hvilken retning serien har tatt.

I og med at Charlie er den dølleste karakteren i serien (med god margin) kan jeg jo til en viss grad forstå det.

….HER KOMMER DET ET PAR MILDE SPOILERE:

Samtidig var jo karakteren skrevet tilbake i serien, og opplevde jo bra med suksess både på jobb og med sin ekskjæreste mot slutten.

Jaja.

New York Post skriver for øvrig også at Lena Dunham har gjort store endringer i manusstaben før neste sesong.  Dunham og HBO har også søkt etter folk som kan spille psykiatriske sykepleiere til neste sesong, så ting tyder vel på at ting kommer til å gå dramatisk verre for stakkars Hannah.