Etter «Lønsj» og «90 minutter» skal Eva Sørhaug nå lage «The Godmother», om Griselda Blanco, en av de få høytstående kvinner i colombiansk narkotikahandel. Med seg i hovedrollen som «La Madrina» har hun fått Catherine Zeta-Jones, skriver Deadline.

Filmen blir basert på den sanne historien om Blancos vekst på 70- og 80-tallet, i det fryktede narkotikamiljøet i Miami på 70- og 80-tallet. Hennes kamp om makten i Medellinkartellet – som skal ha medført hundrevis av snikdrap – gav henne kallenavnene La Madrina (Gudmoren), Den sorte enke, og Kokain-gudmoren.

Deler av Blancos historie ble blant annet fortalt i dokumentaren «Cocaine Cowboys» som for tiden blir til både en tv-serie fra Michael Bay, og en film fra Mark Wahlberg – og Salma Hayek har også spilt rollen som henne i filmen «Savages».

Blanco ble arrestert i 1985, og så sendt tilbake til Colombia da hun slapp ut i 2004. I 2012 ble hun drept i et drive-by-angrep. Manuset til «The Godmother» er skrevet av Frank Baldwin, produsenter på prosjektet er Daniela Cretu og Nicholas Pileggi (som skrev boken «Goodfellas» er basert på).

Sørhaug er også plukket opp til å lage filmen om britiske Lenny McLean, «den hardeste mannen i Storbritannia», som du kanskje husker som Barry the Baptist i «Lock, Stock and two smoking barrels».

«The Godmother» forventes å få premiere mot slutten av 2015 eller 2016.