I den første ordentlige «Homeland»-traileren får vi se hvordan Carrie (Claire Danes) reiser tilbake til frontlinjene i krigen mot terror – og lar sin nyfødte baby bli igjen hjemme i litt tryggere omgivelser.

Traileren gir oss et gjensyn med kjente fjes som Saul og Quinn – men vi får også et første glimt av en rimelig stressa Corey Stroll (kjent fra «House of Cards» og «The Strain».)

Sesong fire skal foregå hovedsakelig i Islamabad i Pakistan og Kabul i Afghanistan, steder som sjelden kan sies å være helt trygge – spesielt ikke for en kvinnelig CIA-agent. I traileren får vi blant annet se glimt fra bombingen av et bryllup, noe som sikkert vil danne kjernen i historien vi skal følge.

En historie vi faktisk gleder oss til å gyve løs på igjen, spesielt nå som noen av de mer rotete og litt frustrerende trådene fra sesong tre er spunnet ut av bildet. Hva synes du?

«Homeland» starter opp igjen i USA med to episoder den 5. oktober – forhåpentlig fortsetter TV 2 på tradisjonen med visning dagen etter her hjemme i Norge, slik SVT nylig annonserte at de vil gjøre i Sverige.