Alle som har savnet Luke, Leia og Han kan nå finne frem nærmeste kosteskaft og vifte det rundt i lufta mens de lager triumferende «wæææææow…. wææææooow…ksssssssh!»-lyder, som om det var et lasersverd og ikke en pinne brukt til å skyve våte mopper og puli-hunder rundt på stuegulvet.

Via The Guardian kommer nemlig nyheten om at Carrie Fisher til TV Guide har bekreftet det vi allerede har nesten-visst en stund:

Originalbesetningen fra den første «Star Wars»-trilogien, som egentlig er den andre, men for mange den eneste, vil gjøre comeback.

– Jeg har lyst til å ha den gamle kanelbolle-sveisen min, men med grått hår. Det ville vært gøyalt, sier Fisher.

Etter uttalelsene å dømme betyr dette altså at Harrison Ford og Mark Hamill også er klare for den sjuende episoden av filmserien, hvis manus nylig ble ferdigstilt.

Hamill er imidlertid ikke like åpenhjertig om reprisen som Luke Skywalker. I en spørretime på Reddit sist onsdag svarte han slik:

– Den eneste rollefiguren jeg er sikker på vil returnere er min gode venn R2-D2. Han klarer ikke å slutte å pipe om det.

Ifølge Fisher vil «Star Wars Episode VII» starte innspilingen sin i april.

Av andre skuespillere som vil dukke opp er det få sikre navn, men regissør J. J. Abrams bekreftet nylig at Jesse Plemons fra «Breaking Bad» kan være aktuell.

Foruten den nye trilogien som skal slippes annethvert år fra 2015 planlegger «Star Wars»-eier Disney også å gi ut én ny avlegger-film hvert år mellom hovedfilmene.

Ifølge Latino Review vil en av disse filmene muligens bli laget av animasjonsstudioet Pixar, som tidligere har stått bak filmer som «Wall-E» og «Ratatouille».

Samtidig har også en ny animasjonsserie, «Rebels», blitt annonsert.