Det har rent mye vann under mange broer siden vi sist så Al Bundy (Ed O’Neill) stikke hånda ned i buksa og okke seg over kone, barn, skoselgerjobb og livet generelt.

Ifølge E! er det nå imidlertid klart for et gjensyn med «Married … With Children» – eller «Våre verste år», som serien het mens den gikk på TV3 gjennom store deler av de formative årene til mange av oss.

Men om du tror den nye serien skal handle om Al som fortatt strever med samlivet, tar du feil.

Nå er det nemlig den ufordragelige sønnen Bud Bundy (David Faustino) som skal stå i spissen, mest sannsynlig med sin helt egen familie og greier.

Ifølge E! er Sony Pictures Television nå i prosessen med å pitche inn serien, så det kan godt tenkes at det overhodet ikke blir noe av – for er egentlig dette en god idé?

Vi er i hvert fall ganske sikre på at den eventuelle serien ikke vil kunne gå like lenge som originalen om den blir noe av: Gjennom imponerende 11 sesonger ble det spilt inn hele 264 episoder (skuffende nok har jeg vel sett de aller fleste av dem).

Siden den gang har Ed O’Neill spilt i blant annet «Dragnet» og «Modern Family», Katey Sagal i «Futurama» og «Sons of Anarchy» og Christina Applegate i en lang rekke filmer – viktigst av dem er vel «Anchorman»-filmene.

David Faustino, derimot, har vært med i mye ræl gjennom årene. Mon tro om han får med seg noen av gamlefamilien med på den nye serien?

«Married … With Children» er forøvrig ikke den eneste 80-tallsserien som muligens er på vei tilbake.

Nå melder nemlig Deadline at den planlagte «Full House»-rebooten kan bli en Netflix-eksklusiv affære.

Vi sier som Rust Cohle:

Time is a flat circle. Everything we’ve every done or will do, we’re gonna do over and over and over again.