«The Office» er inne i sin niende og siste sesong, og selv om det er litt trist for hardcore-fansen, har mange trøstet seg med muligheten for at karakteren Dwight Schrute, spilt av Rainn Wilson, skulle få sin egen spinoffserie.

Pilotepisoden til «The Farm» er spilt inn, og planen var at serien skulle følge Dwight og hans potdyrkende bror Jeb Schrute. Mer om det siden.

Uansett blir ikke serien noe av, avslører Rainn Wilson selv på Twitter:

Æsj, litt dritt – men skal vi tippe vil vi nesten tro at Rainn Wilson selv er litt lettet over å slippe karakteren han nå har levd med gjennom ni sesonger i «The Office» (selv om utsiktene til fortsatt høy fastlønn fra NBC selvfølgelig hadde vært fristende).

Uansett er det trolig at du og jeg likevel får se piloten, da NBC planlegger å sende den som en egen «The Office»-episode i begynnelsen av 2013.

College Humor-veteran Thomas Middleditch («The Campaign», «Beavis & Butthead») var hentet inn til å spille Dwights bror Jeb Schrute – en bekymringsløs fyr som lett lar seg begeistre, uten nødvendigvis å ha evner eller vilje til å følge opp alt han begynner på. Han har gjort mye rart gjennom historien, blant annet å dyrke meitemark, jakte på Bigfoot, være militærbonde (?) og nå senest å med stort hell dyrke pot nord i California.

Han mangler med andre ord Dwights moralske ryggrad og arbeidsetikk.

Majandra Delfino («Roswell», «Traffic») spiller Dwights lillesøster Frannie i pilotepisoden, mens Blake Garrett («Bridesmaids», «This is 40») spiller nevøen Cameron.